20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Bir YGS intiharı daha

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde YGS’den aldığı düşük puana üzülerek intihar eden lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Sıdıka Soydan'dan sonra bir acı haber de Iğdır'dan geldi.

Iğdır'ın Tuzluca İlçesi'nde Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasından sonra düşük puan aldığını belirtilen 18 yaşındaki Cansu Salman intihar etti.

Olay, dün öğle saatlerinde Tuzluca'da meydana geldi. Tuzluca 100'üncü Yıl Lisesi'nden geçen yıl mezun olan Cansu Salman, tavana bağladığı iple yaşamına son verdi. Hastane yolu üzerinde bulunan evlerinin çatı katında cesedi bulunan Salman'ın YGS'den düşük puan aldığı ve bu nedenle intihar ettiği öne sürüldü. Cumhuriyet Savcılığı, Cansu Salman'ın kesin ölüm nedeninin tespiti için cesedini Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderdi. İntihar olayı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.


 

...
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2011 Pazar 10:38:07
Güncelleme :1 Mayıs 2011 Pazar 10:50:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sait IP: 88.247.239.xxx Tarih : 2.05.2011 07:59:27

bu ösym nin başındaki kişi yada kişiler yapılan yanlışlardan dolayı canına kıyan bu gençlerin ve anababaların vebalini nerde ve nasıl ödeyecekler acaba?sadece onlar için bir hatadan ibaret olan bu durum kaç tane evladımızı etkiledi ve o canına kıyan evlatlarımızın anne ve babaları ne durumda hiç düşündülermi acaba?diyecek bişey yok.ALLAH bilsin onları.ne diyeyim.