31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Birlikte dua ettiler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıtlı'daki konutuna saat 16.00'da gelen Kılıçdaroğlu, saat 16.20'de buradan ayrıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen taziye ziyaretine CHP Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin ve Akif Hamzaçebi de katıldı.

Daha sonra Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün de Başbakan Erdoğan'ın evinde taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, Başbakan Erdoğan'ın, bu sabah çok yakın akraba olanların dışında taziye ziyareti almadığı öğrenildi. Başbakan Erdoğan'ın kendisine taziyede bulunamayan milletvekilleri ve partililerin ziyaretlerine yarın yapılacak grup toplantısı ile 14 ve 16 Ekim arasında Kızılcahamam'da yapılacak İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda kabul edeceği belirtildi.

Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın konutundaki arsada, basın mensuplarının bekleyişi sürüyor. Üsküdar Belediyesi, buradaki basın mensuplarına çay ve su ikramında bulunuyor. Belediye ayrıca, yağışlı hava nedeniyle gazetecilere yağmurluk dağıttı.


 

...
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2011 Pazar 18:25:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 9.10.2011 21:42:43

Bazen durup dururken, bir yerlerde hic beklenmedik bir sey olur. Bu beklenmedik durumda, bazen ders verir, bazen bakipta göremeyenlere hey bakiyorsun gör mesini biliyormusun der gibi bir seyler verir. Sayin basbakanimizin annesini vefati ile bendeki bakis. 1- Ölmeden önce annesi ile görüsmesi. Annesinin hanim hanimcik  modern bir müslüman giyimi beni cok etkilemistir. (asiri islam giyinislerine meydan okuyor) Oglunun yaninda tam bir modern kravatli giyinisi nede güzel uyum gözlere bir ahenk verisi vardi. 2- Cenaze duasinda hakkinizi helal edinde  gözlerden bir kac damlanin akisi ve hala saygili dimdik durusu vardi aglamasini bile bilmek vardi (Halkimizin Cogunlugunda bir ölüm bir kaza bir afet bir hastanin yaninda vs. asiri derecede aglamalar yerlere atmalar sinir kirizleri gecirmelere sanki böyle aglamak ders bir örnek veriyormus gibi idi. "Tabiki bu  anlar zor anlar") 3- Mezar tasinin  gayet sade ve bir kac gerekli yazilardan olusu bir baska bir seyler anlatiyor gibi sanki (Mezar düzenimizde neden bir norm  bir kural yoktur herkez istedigi gibi yapar ortaya bir karma karisiklik cikar.sorumlular yokmu) 4-sayin CHPbaskanin Bas sagliga gelisi yukarda resimde  yan yana gelisi  güzel bir ahenk te oturuslari ilk defa efendice  duruslari ve basbakanin efendice elini sallayarak ugurlamasi  özlem duyulan güzel olan iste bu dememek elde degil. Diger konulardada bu sakinlik efendilik olsa fenami olur. Isler fena olabilir anlasma olmayabilir Böyle böylede hic yoktan gayet iyi.