18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Bizi bırakıp nereye gidiyorsun?

İNTİHAR EDEN POLİSE SON GÖREV

İntihar eden polis için cenaze töreni yapıldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memuru Niyazi Topuz, son yolculuğuna uğurlanmak için son kez görev yaptığı Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Törene Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, emniyet müdürleri, amirleri ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

Cenazenin Müdürlüğe gelmesi ile birlikte müdürlük önünde bulunan Topuz'un akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Çocukları Damla ile Ahmet'in "Baba bizi bırakıp nereye gidiyorsun" diye ağlaması tören için toplanan mesai arkadaşlarını gözyaşına boğdu. Topuz'un öz geçmişinin okunmasının ardından dua edildi. Topuz, Trabzon Emniyet Müdürlüğünden meslektaşlarının omuzlarında çıktı. Topuz'un eşi Hatice Topuz, polis otobüsüne binerken eşinin meslektaşlarına dönerek, "Siz nasıl kurtarmadınız sizin gibi kaç kişiyi kurtardı biliyor musunuz" dedi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görev yapan Niyazi Topuz (41), yıllık iznini geçirmek için gittiği memleketi Gümüşhane'deki evinde beylik tabancasıyla başına ateş etmişti. Tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde yaşamını yitiriren Topuz, evli ve iki çocuk babasıydı. Topuz'un cenazesi Trabzon Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketi Gümüşhane'ye gönderildi. Cenazesi yarın öğle namazını mütabiken kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

İNTİHAR EDEN POLİSE SON GÖREV
İNTİHAR EDEN POLİSE SON GÖREV
İNTİHAR EDEN POLİSE SON GÖREV
İNTİHAR EDEN POLİSE SON GÖREV
İNTİHAR EDEN POLİSE SON GÖREV
İNTİHAR EDEN POLİSE SON GÖREV
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2010 Pazar 21:34:55
Güncelleme :19 Aralık 2010 Pazar 21:52:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?