17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Bodrum guletiyle teselli tatili

BODRUM - Seçimleri kaybeden eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile eşi Carla Bruni ’nin mayıs sonunda tatil yapmak için Bodrum tipi guletle Akdeniz’e açılacağı öğrenildi. Çift Fransa’nın ünlü TV yıldızı Lübnan asıllı Peri Cochin’in konuğu olarak, Cochin’in yatı Margarita Frozen’da ağırlanacak.

Cochin, 42 metrelik guleti, 4 yıl önce Bodrum’dan 5 milyon dolara satın almıştı. 350 metrekare yelkene sahip çift direkli Bodrum tipi gulet yat ve Türk mürettebatı, seçimleri kaybeden eski Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ve eşi Carla Bruni ’yi Bitez’de beklemeye başladı.

Peri Cochin’in mimar eşi Guillaume Cochin tarafından iç dekorasyonu yapılan yattaki lüks master kabinin, Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni için özel olarak hazırlandığı belirtildi. Kaptan Hamit Bilge, “Daha önce gulet yatla gezdirdiğimiz ünlü isimler Akdeniz’in güzelliklerine hayran kaldı. Yılın 6 ayını Bodrum’da, 6 ayını da Peri Cochin ve konuklarıyla Akdeniz ülkelerinin kıyılarında geçiriyoruz. Mayıs sonunda Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni ’yle Akdeniz’e açılacağız. İki hafta sürecek gezinin bir bölümüne Peri Cochin de katılacak” dedi. 

Milliyet
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2012 Cumartesi 10:06:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?