24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Bodrum'da büyük rüşvet operasyonu

Gece yarısı jandarma Bodrum'da büyük bir operasyon başlattı. Şu ana kadar 48 kişi gözaltına alındı. Operasyon devam ediyor. Yeni gözaltılar bekleniyor...

Bodrum Turgut Reis Belediyesi'nde rüşvet, irtikap, ihaleye fesat karıştırmak ve imar mevzuatına muhalefet suçlarından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılı'ğınca gece geç saatlerde başlatılan operasyon kapsamında Jandarma Kaçakçılık ve İstihbarat ekiplerince 48 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar bugün de devam ediyor. Gözaltıların 60'ı bulacağı ifade ediliyor.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI DA VAR

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaklaşık 1 yıldan bu yana gizli yürüttüğü soruşturma sonucu Jandarma dün gece geç saatlerde operasyon başlattı.
Operasyon kapsamında şu ana kadar 48 kişi gözaltına alındı. Gözaltında alınanlar arasında Bodrum Turgut Reis Belediyesi eski Başkanı Ali Sever Yazgan, bazı Belediye çalışanları, Belediye Meclis üyeleri, bölgedeki bazı büyük otellerin sahip ve yöneticileri ile iş adamları da var. Bodrum Jandarma Kaçakçılık ve İstihbarat ekiplerinin operasyonu hala devam ediyor. Gözaltına alınanların sayısının artabileceği bildiriliyor.

Bodrum ve Turgut Reis'te Jandarma tarafından bir çok eve baskın yapıldı. Teknik takibe yakalananlar arasında başka ünlü isimlerin de bulunduğu bildiriliyor.

...
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 12:20:52
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 12:31:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?