20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Borusan Telekom gözünü Türk Telekom'un tahtına dikti

Borusan Telekom, 2000 yılından beri sürdürdüğü altyapı yatırımlarını tamamlayarak uzak mesafe ses hizmetleri vermek üzere start verdi.

Borusan Telekom’un gerçekleştirdiği basın bilgilendirme toplantısında bir konuşma yapan Borusan Holding Genel Müdürü Agah Uğur, 2000 yılından bu yana Bnet nezdinde hız verdikleri yatırımlar ile kurumsal telekomünikasyon alanında tercih edilen ilk şirket olmayı hedeflediklerine dikkat çekti. Telekom pazarında rakiplere göre bir adım önde olmak kararlılığında olduklarını belirten Uğur, alternatif operatör olarak Borusan Telekom’un serbestleşen sektörde uygun maliyetli hizmetleri, Borusan güvence ve kalitesiyle sunacağını ifade etti.

Gerçekleştirdikleri yatırımlar ile Türkiye genelinde güçlü ve yaygın altyapıya sahip olduklarını vurgulayan Borusan Telekom Genel Müdürü Burak Gökmen ise bu altyapının sağladığı maliyet avantajını müşterileriyle paylaşacaklarını kaydetti. Gökmen konuyla ilgili olarak, "En saygın ve büyük uluslararası network operatörleriyle yaptığımız işbirliği sayesinde müşterilerimiz aradıkları noktaya en uygun maliyetle, en kaliteli altyapı üzerinden ulaşabilecekler. Ses altyapısı karasal hat ve uydudan oluştuğu için gecikme ve paket kaybı çok düşük olacak. Böylece kamuya açık İnternet alternatifine göre çok daha kaliteli bir ses hizmeti vereceğiz" şeklinde konuştu.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2004 Çarşamba 18:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?