20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Böyle anne olmaz olsun!

BUNALIMA GİREN ANNE BEBEĞİNİ ÖLÜME ATTI

Kayseri'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 24 yaşındaki anne, 2 yaşındaki oğlunu evlerinin karşısındaki inşaatın 7. katından attı. Küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, intihar girişiminde bulunan anne gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kazım Karabekir Mahallesi Balveren Sokak'ta meydana geldi. 24 yaşındaki anne Fatma Zehra H.'nin, psikolojik tedavide kullanılan haplardan çok sayıda içtikten sonra 2 yaşındaki oğlu Mehmet'i oturdukları binanın karşısındaki inşaatın 7. katından attığı öğrenildi.

Küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, atlayarak intihar etmek istediği ancak vazgeçtiği belirtilen kadın inşaattan polis ekipleri tarafından indirildi. Ailenin yakınları sinir krizleri geçirirken, fabrikada işçi olarak çalışan baba Ahmet Sami H., olayı duyduktan sonra geldiği inşaatın yanından polis ekipleri tarafından güçlükle uzaklaştırıldı.

Polis ekipleri tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kadının psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, olay öncesinde çok sayıda ilaç içmesi nedeniyle midesinin yıkandığı bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, anne Fatma Zehra H.'nin Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

BUNALIMA GİREN ANNE BEBEĞİNİ ÖLÜME ATTI
BUNALIMA GİREN ANNE BEBEĞİNİ ÖLÜME ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 13:14:36
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 13:16:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YORUM IP: 212.156.0.xxx Tarih : 7.01.2011 17:03:37

CANİ KADIN; ALLAH NASIL HESAP VERECEKSİN ONU DÜŞÜN, BU DÜNYADA SİZİN GİBİLER CEZASINI BULAMAZ LAKİN GERÇEK DÜNYAYA GİTTİĞİNİZDE BAKALMI NE YAPACAKSIN.