20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Böyle dilenci görülmedi!

Niğde'de dilencilik yaparak kazandığı paraları faizle başkalarına verdiği iddia edilen bir kişi, alacağını tahsil edemediği bir bina görevlisini darp etti.

Dilencilik yaparak para kazandığı ileri sürülen K.B. (65), Elhacı Mahmut Caddesi'ndeki bir apartmanda kapıcılık yapan Ş.T'ye (45) 125 YTL borç para verdi.
Faizi ile bir ay sonra 160 YTL almak üzere borçluya senet imzalatan K.B, alacağını tahsil edemeyince, Ş.T'yi yumruklayarak darp etti.

Olayın ardından Ş.T, polise şikayette bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan K.B'nin üzerinde yapılan aramada borç senetleri çıktı.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

Vatan
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 12:53:53
Güncelleme :7 Ağustos 2008 Perşembe 12:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakkı Adil KARAKAŞ IP: 88.247.29.xxx Tarih : 7.08.2008 16:09:28

Allah rızası için demek dilencinin ilk ve son sözüdür.Bunun üzerine insanlarımız ALLAH rızası için diyerek başımın gözümün sadakası diyerek az çok,karınca kararınca gönlünden koptuğu kadar dilencilere para verirler.Buraya kadar herşey doğru ve yerinde ya ama işin detayları gözümüzden kaçıyor sonuçta bizler bu insanları ALLAH rızası için de tembelleştirib bu utanmaz kişileri mal mülk sahibi yapmıyormuyuz sözüm gerçek hak sahiblerine ve mağdur olanlara değildir onları tenzih ederim.Sanırım hebere konu olan, dilenci'ye ait haber ve kaynaklar doğru ise bu şarlatan dilencide sanırım insanlar uzun,kısa vadede dua karşılığı çek, senet,bono vs alır her ahlde dua karşılığı ne dersiniz usta komedyen Leven KIRCANIN sikeçlerinde olduğu gibi ALLAH razı olsun 100 ytl lik senet ne muradın varsa 250 allah tuttuğunu altın etsin bu biraz pahalı olsa gerekki 1.000 ytl olması lazım eee bu tarifelere görede allah muhafaza cebinizdeki bozuklardan veripte gönlünüzden geldiğince size dua yerine ALLAH belanızı versin bedduasıda gelebilir kimbilir..! Aziz ve değerli okurlarım; gerçekte mağdur olan hak sahibi fakir insanlarımızın ben gerçekten dilencilik yaptığını bile görmedim,öyleye bu işler hak edene değil hak etmeyenlere mal olmuş bir ahlaksızlık örneğinden öte bir şey değildir.