26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Böyle intikam görülmedi!

İznik’te genç bir kadın kendisini aldattığını düşündüğü kocasının görev yaptığı cezaevinin önüne 22 günlük ikiz bebeklerini bırakarak gitti.

 

Bebekler çocuk esirgeme kurumuna teslim edildi.

İznik’te geçtiğimiz gün meydana gelen trajik olayda 38 yaşında ki S. T., sürekli kavga ettiği ve anlaşamadığı bir yıllık eşi T.T(39)n’in gardiyan olarak görev yaptığı İznik Kapalı Cezaevine Ege ve Efe isimli 22 günlük ikiz bebekleri ile geldi. Burada görevli memurlara eşi ile görüşmek istediğini söyleyen S.T, ret cevabı alınca kucağında bulunan ikiz bebeklerini cezaevinin kapısına bırakarak ayrıldı.

İKİZLER ESİRGEME KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Olayla ilgili harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gerekli işlemlerin yapılması talimatını verdi. Emniyet Ekipleri, cezaevinden ikiz bebekleri, baba ve anneyi alarak emniyete getirdi. Burada ifadeleri alınan çift çocuklarını kabul etmek istemediklerini söylediler. Efe ve Ege Bursa Çocuk Esirgeme Kurumuna gönderildi.

ANNEYE ÖLÜME TERK İŞLEMİ

Anne S.T’ye çocuklarını ölüme terk etmekten dolayı emniyet müdürlüğü tarafından işlem yapılırken, 1 yıllık evli çift ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

BOŞANDIĞI KARISIYLA CHAT YAPIYOR

Alınan bilgiye göre ise S.T., eşi T.T’nin sürekli alkol aldığını ve eşinin eski boşandığı karısıyla internette konuştuklarını gördüğünü ifade etti. T.T. ise eşi ile anlaşamadığını ve boşanma davası açtığı öğrenildi.

S.T.’nin daha önceden evlendiği eşinden iki çocuğuna kendisi baktığını, T.T.’nin ise daha önceden evlendiği eşinden iki çocuğu olduğu ve çocuklarına ise eski eşi baktığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 13:37:22
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 13:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?