19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Bozüyük'ü karıştıran tecavüz!

İlçeyi karıştıran tecavüz iddiası

Bilecik’te bir hafta kaybolduktan sonra bulunan 17 yaşındaki erkek çocuğuna onlarca kişinin tecavüz ettiği iddia edildi.

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde bir hafta kaybolduktan sonra bulunan 17 yaşındaki bir gençle, aralarında esnaf, asker ve kamu çalışanlarının bulunduğu 14 kişinin ilişkiye girdiği öne sürüldü.

İddialara göre Bozüyük’ün Kovalıca Köyü’nde oturan ve lise birinci sınıftayken iki kez sınıfta kalınca okuldan kaydı silinen K.B., 27 Mayıs 2009 tarihinde ailesine “Hayattan bezdim. İntihar edeceğim” yazılı notu bırakıp evden kaçtı.

Baba Ö.B. oğlunun evden kaçtığını jandarmaya bildirdi. Bir hafta sonra polis tarafından Eskişehir’de bulunan K.B. ailesine teslim edildi. K.B., yakınlarına evden kaçtıktan sonra Bozüyük ilçesinde bazı kişilerin yanında kaldığını ve bu kişilerle ilişkiye girdiğini söyledi. Baba Ö.B. cumhuriyet savcılığına girerek aralarında belediye ve kamuda çalışan işçi, memur, asker ile esnafın bulunduğu 14 kişiden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine savcılık tarafından ifadeleri alınan kişilerin suçlamaları kabul etmediği ve herhangi bir tutuklama olayının olmadığını öğrenildi.

K.B.’nin daha önce de 4-5 kez evden kaçtığı belirtildi.

 


 

Milliyet
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 11:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nes IP: 77.251.158.xxx Tarih : 18.06.2009 13:44:25

ya boyle seyler yuzunden yemin ediyorum esimden nefret etmeye basladim ya acaba odami bole bir sapik diye artik kimseye guvencim kalmadi ya kimseye yavas yavas butun erkeklerden nefret etmeye basladim cunku kimin iyi kimin kotu oldugunu bilemiyosun hic tahmin etmedigin biri sapik cikiyo ya oyle sapiklar yuzundende insanlar isde guvenemiyo erkeklere tum erkeklerin adini batiyoriyorlar adiler