19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Bu adam, 40 yıldır su içmiyor!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, çay ocağı işletmeciliği yapan Duran Uçar 40 yıldır su içmiyor.

 

Adapazarı ilçesinde, çay ocağı işletmeciliği yapan Duran Uçar, 40 yıldır bir damla su içmeden yaşamını sürdürüyor. Altı yaşında iken otobüste midesi bulandığı için su içirilmek istenince sudan tiksinen Duran Uçar (46), o günden beri su içmiyor.

Su servisi işletmeciliğinin ardından çay ocağı işletmeciliği yapan Uçar'ın durumu görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. Susadığında su yerine günde 25-30 bardak çay, meşrubat ve ayran içerek susuzluğunu gideren Uçar oldukça sağlıklı görünüyor.

Yakınları tarafından doktora götürülen ve muayene edilen Uçar'ın sağlık durumunun iyi olmasının doktorları şaşırttığı belirtiliyor.

Küçük yaştan beri su içemediğini belirten Uçar, "Küçük yaşta seyahat ederken otobüs beni tutmuş. Bana su vermişler. Su bana benzin gibi geldi. Ben de o günden beri su içemiyorum. Su yerine başka şeyler içiyorum. Belki susuyorum ama içemiyorum. Askerde herkes susadığında suyumu susayanlara kola karşılığında veriyordum. Beni İstanbul'da doktora götürdüler. Doktor su içmemi söyledi. Bir iki gün su içtikten sonra bir daha su içmeyi unuttum. Doktor muayene ettiğinde çok sağlıklı olduğumu söyledi. Benim su içmediğimi görenler hayretler içinde kalıyor."
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?