17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Bu belgelere ne diyecek?

Haber Aktif, Hakan Şükür'ün bazı meclis oturumlarına mazaret bildirip katılmadığı günlerin akşamında LİG TV'ye çıkıp yorumculuk yaptığını belgeledi.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Haber Aktif, AKP milletvekili Hakan Şükür ve LİG TV tartışmasını yeni bir boyuta taşıdı. Gökmen Karadağ'ın hazırladığı programda Hakan Şükür'ün 4 Ocak, 1 ve 2 Şubat'ta TBMM çalışmalarına mazeret bildirerek katılmadığı ama LİG TV yayınına çıktığı belgelendi.

Şükür'ün astronomik bir ücretle LİG TV'de Maraton'a yorumcu olmasıyla başlayan tartışmalar meclise kadar uzanırken konuyu Haber Aktif'de mercek altına alan gazeteci Münir Koçaslan çarpıcı bazı belgeler paylaştı. Şükür'ün mecliste katılmadığı bazı oturumlara LİG TV'deki işi nedeniyle katılmadığını ortaya koyan belgelerde eski futbolcunun mazaret bildirdiği kimi günlerin akşamında canlı yayına çıktığı görülüyor.

 

...
Yayın Tarihi : 6 Mart 2012 Salı 11:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih IP: 188.3.84.xxx Tarih : 6.03.2012 18:13:25

hakan şükür gibi adamlar okyanus ötesindeki adamın  aramarı onlar yaparsa hak yemezler vardır bi bildikleri yok bunu solcular veya mhp  liler veya başka guruplar yaprsa vaybe haramyedi bilmemne yadi diye ortaya cıkar okyanus ötesindeki hainler ve onun bu ülkedeki yardakçıları bunlar ergeç birgün belasını bulacak ama türkiye cumhuriyeti ve islamiyet kıyamete kadar yaşayacak vatikanın köpekleri mutlaka o bulundukları çöplüge geri dönecek bukalemumlukları ergeç biegün ortaya cıkacak çünki biz arap degiliz yani koyun halk degiliz bu okyanus ötesindekler ve tarikat ve cemaaatleerin ne oldugunu bu toplum görecek ve mutlaka dogru yol olan kula kul degil allaha kul olmanın yolunu mutlaka birgün b ulacak figüranların arkasından gitmeyi bırakacak