30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Bu çocuklara yazık değil mi?

Adana'da bayram ziyaretine giden anne-baba, en büyüğü 5, en küçüğü 11 aylık 3 çocuğunu eve kilitledi. 

Çocukların ağlama sesinden tedirgin olan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 6. kata merdiven dayayıp 3 çocuğu kurtardı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Güzelyalı Mahallesi 134 Sokak Kelebek Apartmanı'nın 6. kat, 18 numaralı dairesinde meydana geldi. Soyadları belirlenemeyen anne Gülşah ile baba Ender, çocukları İlayda (5), Aras (2) ve 11 aylık Suzan'ı evde bırakıp kapıyı kilitleyerek bayram ziyaretine gitti.

Ağlama sesleri üzerine çocukların evde tek başına olduğunu anlayan komşuları Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerini aradı.

Olay yerine gelen ekipler 6. kata merdiven dayayıp polislerle birlikte evin balkonundan içeri girdi. Çocukları birbirine sarılmış ağlar halde bulan itfaiyeciler, kapıyı açıp çocukları kurtardı.

Çocuklar, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

cha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 23:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Emre Okumuş IP: 193.140.42.xxx Tarih : 2.10.2008 01:00:16

Çoçuklara yazık tabii ki ama ya anne babanın başına kötü bir olay gelmişse bu kadar acımasız olmayalım daha olay tam olarak aydınlanmış değil anne baba daha çocuklarını bile teslim almamışlar bilmediğimiz bir şeyler olabilir...