23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

'Bu güzel kadın hapse atılır mı?'

Küçük yaştaki erkek öğrencisini baştan çıkarmaktan yargılanan Debra LaFave’ı avukatı, ‘Hapse konulmak için fazla güzel bir kadın’ diye savundu.

ABD’nin Florida Eyaleti’nde, 14 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişki kuran sarışın öğretmen Debra LaFave’ın ‘Küçük bir çocuğu baştan çıkarma’ suçundan 30 yıl hapsi isteniyor. Hakkında dört ayrı suçlama açılan 23 yaşındaki LaFave’ın savunmasını üstlenen avukat John Fitzgibbons ‘Böylesine güzel bir kadını hapishaneye kapatmanın kediye ciğer teslim etmekten farksız olduğunu’ söyledi.

Avukat: Hapse girmemeli

5 Aralık’ta başlaması planlanan duruşmalar öncesinde hakimler mahkeme tarafından atanacak psikologlardan LaFave’ın psikolojisi hakkında görüş istedi. LaFave’ın psikolojik sorunları olduğuna işaret ederek müvekkilinin doğruyla yanlışı ayıramayacak durumda olduğunu söylemesi beklenen avukatı düzenlediği basın toplantısında ‘Güzel sarışın kadınların hapse girmemesi’ gerektiğini belirtti, müvekkilinin ağır bir depresyon geçirdiğini sözlerine ekledi.

Bir zamanlar mankenlik de yapan Debra LaFave kendini ‘Delirmiştim’ diyerek savunuyor. Sınıf dahil pekçok yerde öğrencisiyle ilişkiye girdiği belirlenen LaFave, buna rağmen, çekici ve güzel yüzüyle halkın sempatisini kazandı.

Eski eşi: Bilinçli yapıyor

Halk tarafından ‘Daha önce suç işlememiş, eğitimli, dindar ve iyi aileden gelen’ sıfatlarıyla tanımlanan Debra LaFave’ın eski eşi ise onun deli olmadığını ve her şeyi bilinçli bir şekilde yaptığını öne sürüyor.


....
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2005 Perşembe 10:46:33
Güncelleme :21 Temmuz 2005 Perşembe 13:33:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sabahattin öztürk IP: 81.213.164.xxx Tarih : 23.07.2005 16:21:38
ahh be böyle bir öğretmenim olmdı ki. hem çocuk neden şikayetçi omuş ki...