19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Bu kazaya kimse inanamadı

Park halindeki iki araç çarpıştı! Kazadan sonra kurban kesildi

Artvin'in  Murgul ilçesinde park halindeki resmi plakalı kamyonet kısa devre yapıp çalıştı. Hareket eden araç, park halindeki bir başka otomobile çarparak, duvardan aşağı itip ters dönmesine yol açtı. 

İlginç olay, Murgul Orman İşletme Şefliği’nde dün meydana geldi. Park halindeki 08 DA 367 plakalı kamyonet, gece saatlerde kısa devre sonucu kendi kendine çalıştı. Kamyonet, hareket edince önünde park halinde bulunan 08 EE 871 plakalı otomobile çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle duvardan uçarak ters döndü. Kazadan sonra kamyonetin motor bölümünde başlayan yangın güvenlik görevlisinin müdahalesiyle söndürüldü. Resmi aracın sürücüsü ve duvardan uçan otomobilin sahibi olan Cengiz Gökçe, her iki aracı da kendisinin park ettiğini ve el frenini çektiğini, olaya anlam veremediğini söyledi.

Ön tekerleği boşluğa düşen kamyonet halatla bağlanırken işletme önünde kurban kesildi. Şefliğin bağlı olduğu Borçka İşletmesi’nde personele yemek verildi. Borçka Orman İşletmesi Müdürü Nedim Tüylü, kazalara ‘dur' demek için kurban kestiklerini belirterek, “İnşallah bu olumsuzluklar bir son bulur. Park halindeki aracın kazaya neden olması bizi çok şaşırttı. Kazaya kimseyi inandıramadık. Trabzon'dan gelen bilirkişi ile yaşananı rapor ettirebildik” dedi.

Radikal
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 23:51:45
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 00:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?