20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Bu modeller göz kamaştıracak

İngiliz Uluslararası Otomobil Fuarı'nda bu yıl 60'dan fazla otomotiv şirketinin 600'den fazla otomobili sergilenecek. 14 gün boyunca 500 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

600'ün üzerinde aracın sergileneceği fuarda aynı zamanda 20'yi aşkın aracın dünya tanıtımı da gerçekleştirilecek. Alfa Romeo Mito, Opel Insignia, Ford Focus RS ve Lotus Eagle gibi önemli modellerin yanı sıra elektrikli otomobil konseptleri de fuarda sergilenecek.

Motor Üreticileri ve İthalatçılar Birliği'nin Enformasyon Direktörü Nikki Rookse İHA'ya yaptığı açıklamada, bu yıl yapılan show'da çevreye dost olan elektrikli modellerin tanıtımının da yapılacağını söylerken, G-Wiz otomobilden Steve Hortride elektrikli otomobillerin özellikle İngiltere'deki motor tarihinde yeni bir çağı temsil ettiğini ifade etti.

Toyota temsilcisi David Crouch ise otomobil konseptlerinin yakında tüm yollarda görüneceğini ifade ederek, bu modellerin Toyota'nın ideallerinin sadece küçük bir bölümü olduğunu söyledi. İngiliz Uluslararası Otomobil Fuarı 23 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında otomobil severleri ağırlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 13:35:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?