18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Bu silah ilk kez ele geçirildi!

TUNCELİ'de polis noktasına uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lılarla çıkan çatışmada 4 terörist öldürüldü. Çatışmanın sürdüğü bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Yağış ve sisli havada saldıran PKK'lılardan ölü olarak ele geçirilen teröristlerin üzerinde çıkan silah Türkiye'de ilk kez ele geçirildi.

Tunceli kent merkezine yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunan Pülümür polis noktasına dün saat 21.00 sıralarında bir grup PKK'lı uzun namlulu silahlarla ateş açarak sızmaya çalıştı. Noktadaki polislerin anında karşılık vermesiye çıkan çatışmada 4 PKK'lı öldürüldü. Özel Harekat polislerinin sevk edildiği bölgede çatışmalar sürüyor. Çatışma başlamasıyla birlikte silah seslerinden endişenen bölgede oturanlar hemen evlerine çekilirken cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

UÇAKSAVAR MERMİSİ ATAN SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Yağış ve sisli havada saldıran PKK'lılardan ölü olarak ele geçirilen teröristlerin üzerinde çıkan silah Türkiye'de ilk kez ele geçirildi. PKK'lıların Kuzey Irak'ta özel olarak yaptırdıkları ve örgüt içinde sınırlı sayıda bulunan, uçaksavar mermisi atışı yapan silahın helikopterlere yönelik saldırılarda kullanıldığı belirtildi. Ele geçirilen silahın özel harekat timlerinin kullandığı zırhı araçları delecek yapıya sahip olduğu kaydedildi. Bölgede çatışmalar yer yer sürürken, kent içinde alınan geniş güvenlik önlemleri devam ediyor.

...
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2012 Çarşamba 14:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 24.10.2012 15:53:38

simdiye kadar terörist ler öldürüldü diye kisadan haberler yapiliyordu veya hic yapilmiyor es geciliyordu simdi yavas yavas ölen sayilari ile her gecen zamanda yayinlanmaya basladi buda sansürlü dememek elde degil neden böyle bunlar yayinlanmamakta  bilmedigimiz bir durummu var ama bir sehit oldumu hemen herkez bunu en ince noktasina kadar yayinliyor gösteriyor (sehit ve yakinlarindan özür dilerim) neticede cokta güzel bu teröristlerin reklami yapiliyor  terörisler hedefe ulastiklarini kenardan görüp kis kis gülüyor