19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Bu sözler Tarkan'ı kızdıracak!

Pop müziğin ünlü isimlerinden Yonca Evcimik'ten olay yaratacak sözler: "Tarkan bir dünya starı olamadı:"

Tv8'de ekrana gelen Bunu Konuşalım programının konuğu olan Yonca Evcimik, "Bizim daha dünya standartlarında bir şey yapabilme yolunda gitmemiz lazımdı. Sonra 'Niye biz biz star çıkaramadık?' diyoruz. Çıkaramayız, çünkü müzikal anlamda gelişemeyiz" diye konuştu.

Kendisinin de 1995 yılında yurt dışına açıldığını ancak gerisinin gelmediğini söyleyen Evcimik, "Hayal ettiğimiz patlamayı yaşayamıyoruz. Çünkü bizim tınılarımız onlara uymuyor" şeklinde konuştu.

"Tarkan'ı kesinlikle star olarak görüyorum. Çok starımız var Türkiye'de. Dünya starı olarak göremiyorum" diyen Yonca Evcimik, "Tarkan'ı çok beğeniyorum ama dünya starlığı konusunda kendimizi kandırmamamız gerekiyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 12:58:52
Güncelleme :25 Kasım 2008 Salı 13:03:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sukru Arslan IP: 82.231.126.xxx Tarih : 25.11.2008 21:14:35

Evcimik hakli, doksanli yillarda tum Avrupa'da Tarkan dinleniyordu, biz de onunla ovunuyorduk. Askerlikten arandigi icin Turkiye'ye gidemiyordu. Keske hep asker kacagi olarak kalsaydi da becerilerini buralarda gostermeye devam etseydi. Askere gitti ve ic pazara oynadi. Diger ulkeler gibi yapamiyoruz. Bir Nana Mouskouri ve hatta Cezayir'den gelip yillarca Avrupa'ya Arap muzigi ziyafeti ceken sarkicilar kadar bile olamiyoruz. Fatih Akin, Ferzan Ozpetek gibi film yapimcilarinin disardaki basarilari bile ulke icindeki akli bir karis havadakileri rahatsiz ediyor.