19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Bülent Ecevit Kenthaber'de

"Türkiye'nin Buluşma Noktası" Kenthaber'in yazar kadrosuna güçlü bir kalem daha katılıyor. Türk basınının güçlü ve deneyimli kalemlerinden Gazeteci Bülent Ecevit, yazılarıyla Kenthaber okurlarıyla buluşacak. Ecevit, turizm ve tarımla ilgili gelişmelerin yanısıra güncel olayları Kenthaber için yorumlayacak.

1960 yılında Burdur'da doğan Bülent Ecevit, Ege Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 1982 yılında başlayan Ecevit, 1986 yılında Cumhuriyet Gazetesi'nin Antalya Temsilciliği'ne atandı.

2002 yılına kadar Cumhuriyet Gazetesi Antalya Temsilciliği görevini yürüten Bülent Ecevit, Toroslar'daki Kardelen çiçeği talanını ortaya çıkaran isim oldu. Cumhuriyet Gazetesi'nde uzun süre bu konuyu işleyen Ecevit, Türkiye'nin doğal zenginliklerinin talan edilmesinin önlenmesinde büyük katkı sağladı.

Turizm ve tarım konularında Türk basınındaki en yetkin isimlerden birisi olan Bülent Ecevit'in çalışmaları, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve sivil toplum kuruluşları tarafından çok sayıda ödülle değer görüldü.

Halen Hürriyet Gazetesi'nde yazan Bülent Ecevit,  yakında gündemin nabzını tutan yazılarıyla Kenthaber okurlarıyla buluşacak.

KENTHABER
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2004 Perşembe 17:44:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?