29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Bunlar da turistin magandası!

Marmaris'te sarhoş olup, sözlü tacize uğrayan ve fenalaşan genç kıza, panikle yaklaşan turistler ortalığı daha da karıştırdı.

Bir barda eğlenen Burçin Ö. (21), sarhoş olduktan sonra deniz kenarında yürümeye başladı. Bu arada, yoldan geçen 4 vatandaş, genç kıza sözle sarkıntılık yaptı.

Kendisine sarkıntılık yapanlarla tartışan genç kız, yoluna devam etti. Ayakta durmakta zorlanan Burçin Ö., ayakkabılarını çıkardıktan sonra bir ara denizin kenarına oturdu.

Bir müddet deniz kenarında oturan genç kız, alkolün etkisine dayanamayarak cadde üzerinde baygınlık geçirdi. Burçin Ö.'nün bayıldığını gören ve alkollü oldukları öğrenilen 3 İngiliz bayan turist ile çevredeki bazı vatandaşlar olaya müdahale etti.

Doktor olduğunu iddia eden İngiliz turist, elindeki sigara ve içki şişesiyle bayılan genç kıza müdahale ederken, diğer İngilizler ile çevredeki vatandaşlar, olayı görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, genç kızı polis otosuyla evine götürürken, İngiliz turistlerle vatandaşlar ise bölgeden uzaklaştırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 13:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?