19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Bunlar ne iş yapar!

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Aragones ve Edu-Lugano ikilisine sert eleştiriler yaptı. İşte o açıklamalar

Sezon başından beri Lugano ve Edu ne yaptı allah aşkına. Bunlar ne top tutuyorlar, ne topu oyuna sokuyorlar. Fenerbahçe rekor kırmış, bir sürü gol yemiş. Hadi Lugano'nun sürati olmadığı için geniş alanda hızlı oyuncularla başedemiyor. Ama sen birebirde de kötü oynuyorsun. Savaşmadığın zaman bütün eksikliklerin ortaya çıkıyor.

BEN BÖYLELERİNİ YAKALASAM NELER YAPARDIM!

Ben böyle savunmam oyuncularını hiç yakalamadım. Bir yakalasam neler yapardım! Lugano gibi hımbıl oyuncular muhakkak iyi antrenman yapmalılar, başka şansları yok. Sen topu kullanamıyorsun, orta gelince adamı yakalayamıyorsun, hamle yapamıyorsun.

SEMİH'İ YANLIŞ YERDE OYNATMAYA ÇALIŞIYOR

Semih'i orta sahada oynatmayı deniyor. Bu adamın meziyetleri santrofor için uygundur. Niye bu adamı o bölgede oynatıyorsun.

vatan
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 21:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NECMETTİN GÖRGÜLÜARSLAN IP: 88.232.115.xxx Tarih : 1.11.2008 23:43:15

helal sana bizim adımıza sen konuş helel sana ya lig bitecek her maça değişik kadro,adamlar 10 kişi kalmış oyuncu değişikliğini 85 te yapıyor. nasıl bir hoca,maldonado çok kötüydü ilk yarı çıkarması gerekiyodu gitti selçuğu çıkardı uğur boral nerede oynuyor belli değil.eskişehir 10 kişi hucum ediyor feneli futbolcular lay lom ihtiyarın yerine ben takım kursam eskişehiri yenerdim.guiza çok kötü kezmanın ahımı tuttu ne,arkadaş guiaya verdiğiniz parayla yurt içinden iyi bir golcü alabilirdiniz,adam guiza bencil bir pozisyon vardı alekse çıkarmadı vurdu gol atamadı.futbol takım oyunudur bencillik oyunu değildir.sayın yönetim kurulu üyeleri ben şöyle koltuğumda oturup rahat bir şekilde maç seyretmek istiyorum.iyiki kalp hastası değilim.yoksa bu fener böyle giderse bende ne kalp,ne ciğer nede mide bırakacak,lütfen her maça değişik kadro çıkmasın takımın iskeleti neyse o kalır cezalı ve sakat olanın yerine yedek alırsın.ihtiyar kulübede bacak bacak üstüne atmış,birde kendine kahve söyleseydi iyi olurdu,lütfen sayın rıdvan dilmen arkadaşım ve saygı değer fener bahçenin ileri gelen büyükleri sizlerde bir şeyler yapın.saygılarımla.