31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Burak Yılmaz sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği golcü futbolcu Burak Yılmaz ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda düzenlenen bir törenle, kendisini 4 yıllığına Sarı-lacivertli kulübe bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Genel Sekreter Vedat Olcay ve Asbaşkan Mahmut Uslu da hazır bulundu. Törende konuşan Mahmut Uslu, Burak Yılmaz'ın önemli ve gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu belirterek, "23 yaşındaki arkadaşımız, ileride çok önemli bir futbolcu olacak. Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Umarım bizi de, ailesini de, kendisini de mahcup etmez" diye konuştu.

Genel Sekreter Vedat Olcay ise konuşmasında, "Bu yıl az ve öz transfer yapma politikamız var. Takımımızda eksikliğini hissettiğimiz bölgeye Burak Yılmaz'ı transfer ettik. Takımımıza güç katacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 23 yaşındaki futbolcu Burak Yılmaz, büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok mutlu ve gururluyum. Fenerbahçe'de göstereceğim performansla hiç kimseyi mahcup etmeyeceğim. Fenerbahçe'nin kazanacağı kupalarda, başarılarda benim de emeğim olacak. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Fenerbahçe'deki forma savaşının içinde kesinlikle kendisinin de olacağını kaydeden Burak Yılmaz, "Herkes kadar benim de forma şansım var. Bu savaşın içinde sonuna kadar var olacağım. Kendime güveniyorum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü tartışmaya gerek yok. Türkiye'nin ne kadar üzerinde bir takım olduklarını bu sene elde ettikleri başarılarla gösterdiler. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Bu açıkça görülüyor. Fenerbahçe'de farklı bir Burak olarak, farklı bir biçimde kendimi göstereceğim" şeklinde konuştu. İmza töreninden sonra 7 numaralı Fenerbahçe formasıyla Şükrü Saracoğlu'nun çimlerine çıkan Burak Yılmaz, basın mensuplarına poz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 18:15:26
Güncelleme :29 Haziran 2008 Pazar 18:17:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?