20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Burhan'a rekor teklif: 144 bin YTL

‘Var mısın Yok musun’un son konuğu, Avrupa Yakası’nın çılgın idare amiri Burhan Altıntop oldu. 144 bin YTL’lik rekor teklif alan Burhan Bey ne yapacağını şaşırdı

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var mısın Yok musun yarışmasının son konuğu Burhan Altıntop oldu. Bu akşam ekrana gelecek Avrupa Yakası dizisinde Ilıcalı’yla 500 bin YTL’yi alabilmek için yarışacak olan Altıntop, yine iş bitiriciliğini konuşturacak. Rol icabı Acun Ilıcalı’dan habersiz Hamdi Bey’le konuşmaya çalışan Avrupa Yakası’nın gözü açık idare müdürü, telefonda sıkı bir pazarlığa tutuşacak.

BURHAN BEY PARA BUHRANINDA!

Dizide, senaryo gereği içine düştüğü maddi sıkıntı nedeniyle yarışmaya başvuran ve binlerce kişinin arasından ekrana çıkan Altıntop’a herkesin merak ettiği ama kimsenin göremediği Hamdi Bey 144 bin YTL teklif ediyor. Kendisine yapılan rekor teklifin ardından heyecanlanan Burhan Bey’i dergideki mesai arkadaşları da yalnız bırakmıyor.

DİDEM EROL DA DİZİDEN AYRILDI

Gülse Birsel’in senaryosunu yazıp, başrolde oynadığı Avrupa Yakası dizisine oyuncu dayanmıyor. Daha önce birçok oyuncuyla yollarını ayıran Gülse Birsel’e tepki gösteren dizinin Viktorya’sı Didem Erol, “30 bölümdür oynuyorum. Ama hâlâ kadroda değilim. Gülse’ye küstüm ve diziden ayrıldım” dedi. İşte daha önce diziden ayrılan isimler:

Ata Demirer: Diziden ayrılan ilk isim olan ünlü komedyen, rol arkadaşı Hümeyra’yla tartışmasını gerekçe göstermişti.

Evrim Akın: Selin karakteriyle beğenilen oyuncunun, senaryo gereği ayrıldığı açıklanmıştı.

Peker Açıkalın: Gaffur tiplemesiyle hafızalara kazınan Açıkalın’ın ayrılışı olaylı olmuş, Evrim Akın’la aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu, “Ispatlanmazsa ayrılırım” demişti.

Bülent Polat: Çaycı Şesu “Başka teklifler var” diyerek ekiple yollarını ayırmıştı.

AKŞAM
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 07:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?