27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Büyük aşk ölümle bitti

Ölesiye sevdiği sevgilisi vurdu

Áşık olan teknisyen, uğruna eşi ve iki çocuğunu terk edip birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından öldürüldü. Gözaltına alınan kadın, sevgilisini kendisine hakaret ettiği için vurduğunu söyledi.

İSTANBUL Ümraniye’de, Türk Telekom’da teknisyen olarak çalışan 2 çocuk babası Hayrettin Uzunöner (41), áşık olup uğruna eşinden boşandığı konfeksiyon işçisi sevgilisi Sevgi Çakır tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Hayrettin Uzunöner sekiz ay önce eşinden boşanıp, Sevgi Çakır’la birlikte tuttukları Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki bir daireye taşındı. Komşuların iddialarına göre, alkol alıp sık sık kavga eden iki sevgili, bu nedenle birkaç kez de karakolluk oldu. Çiftin evinden önceki akşam saat 18.00 sıralarında yine bağırma sesleri yükseldi. Bağırışmaların ardından tek el silah sesi duyuldu. Komşular durumu telefonla polise ihbar etti.

Teslim oldu

Ekipler eve geldiklerinde, Hayrettin Uzunöner’in cansız bedenini buldu. Bu sırada Ümraniye Polis Merkezi’ne teslim olan Sevgi Çakır, Uzunöner’i kendisine o.....pu dediği için öldürdüğünü iddia etti.


 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 05:45:56
Güncelleme :14 Nisan 2009 Salı 05:56:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?