18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Cami tuvaletinde feci ölüm!

Adana'da emekli polis memurunun oğlu Mehmet Aslanoğlu (30), cami tuvaletinde koluna aşırı dozda eroin enjekte ederek öldü. Baba Zeynel Aslanoğlu, "Oğlumu uyuşturucudan kurtarmak için çok çabaladım, ancak başaramadık" diyerek ağladı.

Sümer Mahallesi'nde oturan Mehmet Aslanoğlu, önceki gün Karafatma Caddesi'ndeki Karabucak Camii'nin tuvaletinde ölü olarak bulundu. Olay yerine gelen polisler, Aslanoğlu'nun koluna aşırı doz eroin enjekte ederek öldüğünü belirledi. Gencin cesedinin yanında enjektör, limon tuzu, bir metal kaşık, 10 kibrit çöpü ve bez parçası bulundu.

Aslanoğlu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken oğlunun uyuşturucudan öldüğünü öğrenen emekli polis memuru baba Zeynel Aslanoğlu sinir krizi geçirdi. Oğlunu uyuşturucudan kurtarmak için büyük çaba sarf ettiğini belirten baba Aslanoğlu, "Oğlum 1 yıldır eroin kullanıyordu. Tedavisi için İstanbul ATEM'e götürdüm. İlaç tedavisi görüyordu. Ancak, bir türlü eroini bırakamadı. Bu yüzden eşi kendisinden ayrıldı. Bu illeti bırakması için çok çaba harcadım, ama kendisi kurtulmak için çabalamadı. Uyuşturucudan başka hiçbir sorunu yoktu" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 22:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Şükrü BAŞ IP: 78.186.10.xxx Tarih : 7.04.2010 09:33:20

Polisin oğlu diyerek, haberin takdim edilip servis edilmesini doğru bulmadım.