19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Canlı yayında köpek ısırdı

Beyaz önceki akşam konuk ettiği Petek Dinçöz’ün 4 minik köpeğiyle sıkıntılıanlar yaşadı

Önceki hafta Show TV’deki ‘Herşey Dahil’ programında Alişan’ın koltukların üzerine çıkmasına neden olan Petek Dinçöz’ün 4 küçük köpeği bu kez Beyaz’a canlı yayında zor anlar yaşattı.

Kızım isimli köpeğini geçen haftalarda yayına çıkaran ve hayvanseverliğiyle bilinen Beyaz, yayına sakin başladı. Ancak daha sonra köpeklerin bacağını ısırmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Köpeklerin iki yerden bacağını ısırdığını söyleyen Beyaz’a Dinçöz inanmadı. Bunun üzerine Beyaz, pantolonundaki diş izlerini gösterdi.

Bu sırada köpeklerin yeniden saldırıya geçmesiyle zıplayan Beyaz, koltuğa çıktı. Üç köpek çıkarılınca Beyaz, rahat bir nefes aldı.

Kalan tek köpeği Dinçöz, “Bir şey olmaz” diyerek Beyaz’ın kucağına verdi.
Ancak Beyaz’ın kucağına aldığı köpek bu kez de elini ısırdı.

Sıkıntıdan terleyen ve terini silen Beyaz, Alişan’ın halini hatırlayarak “Büyük adammışsın Alişan. Vallahi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2010 Pazar 20:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tülin IP: 213.196.204.xxx Tarih : 17.01.2010 22:01:11

Bence hic komik degil. Petek Dincöz köpeklerini her yere götürmemeli. Herkes bu köpekler ufak tefek, sevimli ve isirmaz zannediyor. Hersey dahil programinda da bu köpekler birini isirdilar. Petek Dincöz'ün bu kadar rahat karsilamasi, cok dogal bir seymis gibi, gercekten hayret verici. Bu köpekler büyük köpeklerden daha tehlikeli. Ben bu tarz köpekleri görünce kaldirim degistiriyorum. Cünkü ya havliyarak ya da hirlayarak insanin üzerine dogru kosuyorlar.