25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Canlı yayında rezil oldu!

Ece Gürsel canlı yayında renkten renge girdi. Kanaltürk'teki 2. Sayfa programına konuk olan ve burada manken Aslı Baş'ın ölüm haberi üzerine yorum yapan Gürsel, 1996 yılından beri Aslı Baş'ı tanıdığını ve neredeyse beraber büyüdüklerini açıkladı.

Hayat dolu ve espirili olarak anlattığı arkadaşının bu şekilde ölmesinden dolayı çok üzüldüğünü belirtti. Bu konuşmalar canlı yayında gerçekleşirken yayına telefonla ünlü manken Şebnem Scheffer bağlandı.

Miss Model yarışmasında kensinin bulunduğu açıklayan Şebnem Scheffer, Aslı Baş'la arkadaş olmadığını ancak Ece Gürsel'i o yarışmada görmediğini dile getirdi. Ece Gürsel'e "Aslı'ya tacını kim verdi?" şeklinde bir soru yöneltip Ece Gürsel'in orada bulunmadığını ortaya çıkardı. Çağla Şikel'in de orada olduğunu söyleyen Scheffer, "Ben oradaydım, Berrak Tüzünataç da oradaydı ama Ece Gürsel yoktu" dedi.

Ece Gürsel ise Şebnem Scheffer'ın sorularını yanıtlayamadı ve konuyu geçiştirmeye çalışmakla yetindi.

Habertürk
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2010 Cumartesi 18:11:17
Güncelleme :24 Temmuz 2010 Cumartesi 18:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa feridun pazar IP: 88.232.196.xxx Tarih : 24.07.2010 20:32:48

 Olsun arkadaşına sahip çıkması da bir erdemdir.Bu arada 2. bir güzel kız daha öldü ya da intihar etti.Allah her ikisine de rahmet etsin,ne olur ders alın diğerleri; bu dünya gecici.Bu devletin nasıl olsa sosyal problemlerle uğraşmak gibi bir derdi yok!