27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Çantalar nasıl değişti?

Altın dolu çantanın film gibi öyküsü

Uyuşturucu kuryesi esrar dolu çanta yerine yanlışlıkla altın dolu çantayı götürdü

Genç çift, seyahate çıkarken 2 kilo altınını çantaya koyup yanlarına aldı. Uyuşturucu kuryesi esrar dolu çanta yerine yanlışlıkla çiftin çantasını götürdü. Yakalanan kuryenin savunması şaşırttı: Bilseydim almazdım, benim malım altından daha değerli

ADANA’da oturan Leyla-Halit Kesen çifti 2 aylık kızlarını da alıp, Gaziantep’in İslahiye İlçesi’ndeki akrabalarını ziyarete gitti. Kendileri evde yokken, hırsızların düğünlerinde takılan ziynet eşyalarını çalmasından korkan Leyla Kesen, 2 kilo ağırlığındaki altınlarını da çantasına koyup yanlarında götürdü. Adana’ya dönüşte, altınların bulunduğu el çantasını büyük spor çantasına yerleştiren çift, bunu bagaja verdi. Kesen çifti, Yüreğir Otogarı’nda kontrol ettikleri çantalarının, başka bir çantayla değiştirildiğini gördü. Haber verdikleri polis ekiplerinin kontrol ettiği çantadaki siyah poşetlerde 2 kilogram esrar olduğu anlaşıldı.

Kafede yakalandı

Polis Leyla Kesen’in altınlarının bulunduğu çantayı bir gencin aldığını belirledi. Benzer olduğu için karıştırıp, Kesen çiftinin çantalarını aldığı saptanan kişinin, otogardan bindiği taksi belirlendi. Ve sonunda çantaları karıştıran Murat Torun (20), bir internet kafede chat yaparken yakalandı. Uyuşturucu kuryesi olduğu öğrenilen genç, esrarı Gaziantep’in Nurdağı İlçesi’nde adını bilmediği bir kişiden aldığını, satmak için Ankara’ya gitmeyi planladığını söyledi. Torun’un, “Ben uyuşturucu bağımlısıyım. Çantada altın olduğunu bilmiyordum. Bilseydim de almazdım, benim malım altından daha değerli” demesi polisleri bile şaşırttı.

“BİZ DOĞRU ÇANTAYI ALDIK”

Altınları kaybolunca üzülen, bulununca büyük sevinç yaşayan Kesen çifti karakoldan çıkarken fotoğraflarını çeken gazetecilere, “Biz yanlış çantayı almadık” diye espri yaptı.
 

Vatan
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 06:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EFE VATANDAS IP: 80.108.64.xxx Tarih : 31.03.2009 16:59:48

bence anlayana burda bir mesaj var Allah´a güvenmeyip kendi yaninda bulundugu zaman altinlarinin calinmayacagini sanan insanlara bi mesaj yüce yaratici degil cantayi yanina istersen kirk kat yerin dibine sakla benistersem elinden alir icinide zehirle doldururum diyor siz en iyisimi o altinlarin zekatini verin yoksa gider ...