17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Celal Doğan: Federasyon Başkanlığı için aday değilim

Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan, Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğu şeklindeki söylentilerin asılsız olduğunu belirtti.

Türkiye Birinci Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı (Kulüpler Birliği) Ankara’da toplandı.

Vakfın Balgat’ta bulunan genel merkezinde saat 13.00’de başlayan toplantıya Süper Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı. Toplantı öncesinde geçtiğimiz günlerde Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor Teknik Direktörü Tevfik Lav anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Toplantı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan, Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olduğu şeklinde basında çıkan haberleri yalanladı. Böyle bir konu hakkında bilgisinin ve beklentisinin olmadığını belirten Doğan, kendisinin de konuyu gazetelerden öğrendiğini söyledi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav da, Celal Doğan’ın Futbol Federasyonu başkanlığına adaylığı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmadıklarını kaydetti. Yazılanların tamamının hayal mahsulü olduğunu ifade eden Cavcav, "Biz kapalı kapılar ardında bir şey yapmayız. Bunlar Futbol Federasyonu’nu karıştırmaya yönelik haberler. Zaten hakemlerle ilgili bir gerginlik var. Bu tip haberlerle bu gerginlik daha da artırılmak isteniyor" diye konuştu.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2004 Çarşamba 14:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?