18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Cem Yılmaz'a ilginç teklif!

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, izlediği Yahşi Batı filmindeki yağlı güreş sahnelerinden etkilendiğini belirterek, Cem Yılmaz'ı Kırkpınar'a davet etmek istediğini söyledi.

Daha önceki yıllarda da Ohan Gencebay, Fatih Ürek gibi ünlüleri Kırkpınar'a davet eden Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi bu sefer de Cem Yılmaz'ı davet etme kararı aldı.

Yahşi Batı filmindeki yağlı güreş sahnelerinden etkilendiğini söyleyen Sedefçi, "Cem Yılmaz öncelikle güzel film yapmış, kendisini kutluyorum, beni güldürdü. Filmdeki yağlı güreş sahneleri bana çok keyif verdi. Yağlı güreş bildiğiniz gibi Kırkpınar'ın ürünüdür.

Cem Yılmaz'ın da film icabı yağlı güreş yaparak birinci olması bizi mutlu etti. Kırkpınar'ın Yahşi Batı filminde konu edilmesi bizi mutlu etti. Ben Cem Yılmaz'a Edirne halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Cem Yılmaz'la görüşme imkanımım olursa kendilerini Kırkpınara davet etmek istiyorum. Kendisini Kırkpınar'da isterse izleyici, isterse ağa olarak görmek istiyoruz, takdir kendilerinin. Ben kendilerinden randevu talep ediyorum. Görüşme şansızım olursa gerekirse davul zurna ile İstanbul'a gidip kendisini davet etmek istiyorum. Cem Yılmaz Edirne'ye Kırkpınar'a gelmeyi vaat ederse kendilerine seve seve kıspet yaptırırım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 16:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?