31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Charles Itandje’ye rest

Galatasaray'da Charles Itandje’ye rest... 25 yaşındaki kalecinin 2 Fransız menajerinin bitmeyen kaprisleri Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Galatasaray Yönetimi’ni çileden çıkardı.

Sarı kırmızılı yönetimin Liverpool ile el sıkıştıktan sonra 3 gün önce İstanbul’a getirttiği Fransız kalecinin transferi, 2 menajeri yüzünden iyice çıkmaza girdi. Fransız menajerlerin yüksek komisyon bedeli isteyerek sürekli fiyat artırımına gitmesi sonrası büyük bir sıkıntı yaşayan yöneticiler, 25 yaşındaki kaleciye dün restini çekti, beklemeye geçti.

Son kez buluşuldu
Itandje transferinin ancak Fransız kalecinin girişimleri ile sonuçlanabileceğini ve kendilerinin bundan sonra Liverpool kalecisi için herhangi bir temasta bulunmayacaklarını belirten yöneticiler, Itandje ile son olarak dün görüştü.

Çınar Otel’de menajerleriyle bulunan Itandje’ye Adnan Sezgin’in, telefonla "Bizim şartlarımız belirli. Sana önerebileceğimiz son rakamları ilettik. Biz gerekli fedakarlığı yaptık. Ya bunları kabul edersin, ya da Galatasaray’da forma giyemezsin" diyerek rest çektiği ifade edildi. Bu sözler karşısında şok yaşayan Itandje’nin ise menajerlerinin de etkisiyle Galatasaray’a transferinin imkansız hale geldiği öğrenildi. Kaleci transferi zora giren yönetimin Fransa ve İtalya’da arayışa girdikleri belirtildi. Bu arada Galatasaray’ın da gündeminde yer alan kaleci Andreas Isaksson’un PSV ile anlaştığı öğrenildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 03:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?