20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Chealse Terim'i yalanladı!

Fatih Terim'in İngiltere Premier Ligi'nin önemli ekiplerinden Chelsea ile sezon sonu için el sıkıştığı yönündeki haberlere Chelsea kulübünden yanıt geldi.

Bu sezon Avram Grant ile 4 yıllık anlaşma yapıldığını belirten yetkililer bu yöndeki haberlerin spekülasyondan öte birşey olmadığını söylediler.

Bugün Chelsea Spor Kulübü'nden Doğan Haber Ajansı'na yapılan özel açıklamada, Fatih Terim ile Chelsea arasında herhangi bir anlaşma ya da görüşmenin sözkonusu olmadığı belirtildi.

İngiliz Daily Mirror Gazetesi'nin Chelsea'nin başına önümüzdeki sezon Fatih Terim'in getirileceği iddiaları geçen hafta ortaya atılmıştı. Bugün Doğan Haber Ajansı'nın araştırması üzerine özel bir açıklama yapan Chelseali yöneticiler bu gibi spekülasyonların zaman zaman ortaya atıldığı ve Fatih Terim isminin Chelsea gündeminde yer almadığını açıkladılar. Ortaya atılan iddianın gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirten Chelsea kulübü yetkilileri, menacer Avram Grant ile bu sezon başında yapılan 4 yıllık anlaşmayı hatırlatarak, şu anda böyle birşeyin sözkonusu olmadığı ve yeni bir menejer arayışı içinde olmadıkları açıklamasını yaptı.
İngiltere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian futbol yazarlarından Dominic Fifeld da dün Doğan Haber Ajansı'na yaptığı özel açıklamada , Chelsea'nin şu anda yeni bir menajer aramadığını söylemiş, Chelsea eğer yeni bir menajer arayışına girerse bunun ikisi de Hollandalı olan Barcelona menajeri Frank Rijkaard veya Rusya milli takımının menajeri Guss Hiddink olmasının büyük olasılık olduğunu söylemişti.

...
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 14:49:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?