18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

’CHP, Türkiye’nin düşürülememiş kalesidir’

Ankara - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP’nin "Türkiye’nin düşürülememiş bir kalesi" olduğunu ifade ederek, "CHP hiçbir yolsuzluğun etkin olmayacağı bir dürüstlük abidesidir. Bu kimliği ile bir kez daha bu tartışmalardan çıkacak" dedi.

Baykal, CHP’nin 29-30 Ocak’ta yapılacak Olağanüstü Kurultayı öncesinde, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Karabük, Bartın, Zonguldak ve Eskişehir delegeleriyle biraraya geldi.

Sadece parti içi konuyla meşgul olmadıklarını ifade eden Baykal, "CHP’de daima parti içi sorunlar olur. Zaman zaman kurultaya gidilir. Ama şimdi olay bunun ötesinde. Bütün Türkiye’nin ilgisi ve bir anlamda umudu, desteği CHP’deki bu tartışmanın bütün ülkemiz için güven veren bir sonuca bağlanmasıdır. Biz onu gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

CHP’nin "Türkiye’nin düşürülememiş bir kalesi" olduğunu ifade eden Baykal, "CHP, hiçbir yolsuzluğun etkin olmayacağı bir dürüstlük abidesidir. Bu kimliği ile bir kez daha bu tartışmalardan çıkacak ve Türkiye’nin onurlu bir siyasi partisi olarak siyasi hayatımızdaki işlevini etkin bir şekilde sürdürecektir" diye konuştu.
AA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2005 Pazar 15:54:54
Güncelleme :16 Ocak 2005 Pazar 15:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?