18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

CHP kapısı ona kapandı!

CHP’ye geçmek için kayıt formu dolduran, ancak buna yanıt alamayan İzmir Bağımsız Milletvekili Recai Birgün, başvurusunu geri çekti.

Yazılı açıklama yapan İzmir Bağımsız Milletvekili Recai Birgün, 21 Haziran 2010 tarihinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay ile yaptığı görüşmede kayıt formu doldurduğunu belirterek, "Ancak bugüne kadar geçen süre içerisinde yaptığım başvuruya olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadım. CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay’la benim aramam sonucu yaptığım görüşmede, MYK’da üyelik başvurumla ilgili sıkıntılar olduğunu biraz beklemem gerektiğini belirtti" dedi.

Başvurusunu geri çektiğini vurgulayan Birgün, şöyle dedi:

"1 Temmuz 2010 tarihi itibarıyla meydana gelen bu sıkıntının tarafı olmak istemediğimden dolayı Sayın Kılıçdaroğlu’nun samimi bulduğum ‘helal süt emmiş bütün yurttaşları bekliyorum’ çağrısına uyarak yapmış olduğum başvuruyu çekiyorum."

anka
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 14:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adalı IP: 95.149.232.xxx Tarih : 1.07.2010 20:14:58

SAYIN RECAİ BİRGÜN HİC ÜZÜLMEYİN SİZ  HİC BİR SEY KAYBETMEDİNİZ. KENDİNİ SAMİMİ GÖSTEREN POLİTİKACI NIN MUMU YASSI YA KADAR YANACAK TIR  ZATEN...BAĞIM SIZ OLMANIZ SİZİN POLİTİKAL DUSUNCENİZİN SU AN DAKİ ,HEP, BANACI BECERİKSİZ  CIKARCI PARTİ VE PARTİCİLER LE ARANIZ DAKİ FARKI GÖSTER MEK DEDİR....