18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

CHP´de şimdi de ´tek yol hareketi´

CHP`nin olağanüstü kurultayında, İstanbul Milletvekili Hasan Fehmi Güneş`in adaylığına sıcak bakan kesimlerin "Tek Yol Hareketi"ni oluşturdukları öğrenildi.

CHP`de olağanüstü kurultay yaklaşırken, adaylar arasındaki kulisler yoğunlaştı. ANKA`nın edindiği bilgiye göre, CHP İstanbul Milletvekili Hasan Fehmi Güneş`in adaylığına sıcak bakan 20`nin üzerinde milletvekili ve bazı il başkanları dün bir yemekte bir araya geldi.

``ADAYLAR ARASINDAKİ TARTIŞMALAR SEVİYESİZ``

Güneş`in, yakın çevresine adaylar arasındaki tartışmaları ``seviyesiz`` bulduğunu söylediği ve bu tartışmaya kendisinin de dahil edilmemesini istediği, adaylığının dışında başka bir çıkış yolunun bulunmadığının farkında olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

GÜNAY VE EKİBİ DE DESTEKLİYOR

Güneş`in adaylığına hala öne çıkan isimler arasında kararsızlığı süren eski genel sekreterlerden Ertuğrul Günay ve yakınındakilerin de destek verdiği öğrenildi. CHP`nin ``varlıkla yokluğun eşiğinde`` olduğunu belirten Günay, ``Yeni bir kadroya ihtiyaç var. Arkadaşlarımız Livaneli`ye kendilerine yakın bulmuyorlar ki yeni bir arayış içindeler`` diye konuştu.

Güneş`in adaylığını açıklama konusunda, gelişmelere göre bu hafta bir açıklama olabileceği belirtildi.
sansursuz.com
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2005 Salı 13:35:07
Güncelleme :11 Ocak 2005 Salı 13:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?