17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

CHP'nin İstanbul adayı Sefa Sirmen

CHP Parti Meclisi'nin yerel seçimlere katılacak belediye başkan adaylarını belirlemek üzere yaptığı toplantı gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi. Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Sefa Sirmen'in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ise Yılmaz Ateş'in aday gösterilmesine karar verildi.
Genel Başkan Deniz Baykal başkanlığında dün akşam saat 22.00 sıralarında başlayan toplantı gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi. CHP Merkez Yönetim Kurulu'ndan gelen listelerin il il oylandığı toplantıda İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları belirlendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sefa Sirmen'in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Yılmaz Ateş'in aday gösterileceği öğrenildi.
Toplantıda ayrıca, Ankara Yenimahalle İlçe Belediye Başkanlığı'na Ufuk Aytaç, Keçiören Belediye Başkanlığı'na Derya Bektaş, Mamak Belediye Başkanlığı'na Selahattin Öcal, Altındağ Belediye Başkanlığı'na Murat Uzun ve Etimesgut Belediye Başkanlığı'na ise Mesut Sarıkaya'nın aday gösterilmesi kararlaştırıldı.
İstanbul Bahçelievler'de Ateş Ünal Erzen, Beşiktaş'ta ise İsmail Ünal'ın belediye başkanlığına aday gösterileceği belirtilirken, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Bülent Özülkü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ise Ertuğrul Dokuzoğlu'nun aday gösterileceği ifade edildi. CHP Parti Meclisi'nin bazı belediyelerin başkan adaylarını belirlemek için bugün saat 16.00'da tekrar toplanacağı bildirildi.
ANKARA - İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2004 Pazartesi 17:00:00
Güncelleme :23 Şubat 2004 Pazartesi 18:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?