27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

CHP'nin çağrısına ne dedi?

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Lİderi Kılıçdaroğlu'nun, "T DH'ye kapılarının açık olduğu" yönündeki ifadesiyle ilgili, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı en üst düzeyde yerini bulacaktır" dedi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yaşam öyküsünü kaleme aldığı, "Ne Bir Eksik Ne Bir Fazla" kitabının Marmara Forum'daki imza gününde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sarıgül, hayatını ve yaşadığı dönüm noktalarını kitaba aktardığını ifade ederek, "Kitapta, yüzde yüz Sarıgül var. Ne bir eksik ne bir fazla. Arzu ettim ki kamuoyu Mustafa Sarıgül'ün, doğduğu günden bugüne kadar bütün yaşam öyküsünü öğrensin. Çünkü siyaset adamlarının hiçbirşeyinin gizli kapaklı kalmaması lazım. O nedenle 4 yıldan beri sürdürdüğüm bir çalışma bugün yurttaşlarımızla buluştu" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Türkiye Değişim Hareketi'ne kapılarının açık olduğu" yönündeki ifadelerin sorulması üzerine Sarıgül, şunları söyledi: "Sayın Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye Değişim Hareketi'ne yapmış olduğu çağrıya çok teşekkür ediyorum. Türkiye Değişim Hareketi'ne gönül veren binlerce yurttaşımızın emeğine, sayın Kemal Kılıçdaroğlu çok güzel bir sevgi göstermiştir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı en üst düzeyde yerini bulacaktır. Türkiye Değişim Hareketi'ne gönül vermiş binlerce arkadaşım adına da sayın Kılıçdaroğlu'nun çağrısına çok teşekkür ediyorum."

 

AA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2013 Pazar 15:25:21
Güncelleme :28 Ekim 2013 Pazartesi 15:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?