26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Cim Bom 'Necati'yi geçemedi!

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray, eski oyuncusunu Necati'yi durduramayınca kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray evinde Antalyaspor'u 3-2 ile geçti ancak kupaya el salladı.

Maça oldukça etkili başlayan Galatasaray, ilk dakikadan itibaren oyun hakimiyetini ele aldı. Antalyaspor ise ilk maçtaki 2-1'lik avantajı nedeniyle çok adamla defans yaparak ileride sadece Necati'yi bıraktı.

20. dakikada Caner'in enfes vuruşunda top direkten geri gelirken, 32. dakikada Galatasaray golü buldu.

Hızlı gelişen Galatasaray atağında Elano, Sedat'ın müdahalesiyle ceza sahası içinde yerde kaldı. Pozisyonu yaratan Brezilyalı kullandığı penaltı atışını da gole çevirerek, takımını 1-0 öne geçirdi.

Ancak golden tam 4 dakika sonra kornerden gelen topta Batak'ın direkten dönen topunu Necati tamamladı ve Antalyaspor durumu 1-1'e getirdi.

Yediği golün şokunu üstünden çabuk atan Sarı-Kırmızılılar rakip kaleye yüklenmeye devam etti.

İlerleyen dakikalarda Galatasaray'ın çabaları sonuç vermedi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Dos Santos-Emre Çolak değişikliği ile başlayan Galatasaray, bu değişikliğin meyvesini çabuk aldı. 48. dakikada Arda'nın ara pasına gelişine vuran genç oyuncu Sarı-Kırmızılı ekibi maçta bir kez daha öne geçirdi: 2-1.

Ancak çok akıllı bir şekilde mücadele eden Antalyaspor, Galatasaray defansının arkasına hareketlenen Necati Ateş ile skoru bir kez daha eşitlemeyi başardı: 2-2.

Dakikalar ilerledikçe demoralize olan Sarı-Kırmızılılar, oldukça basit top kayıpları yapmaya başladı.

86. dakikada Caner'in yerden şutunda bir kez daha öne geçen Galatasaray, 4. golü bulamayınca Antalyaspor'a elenerek kupaya veda etti.

Habertürk
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 22:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?