27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Cimbom şansı tepti

Turkcell Süper Lig'de 15. haftanın kapanış maçında Galatasaray sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı ve liderlik şansını değerlendiremedi.

Galatasaray'ın golünü 56. dakikada Harry Kewell atarken konuk ekibin golünü ise 94. dakikada Hasan Durtuluk kaydetti.

Galatasaray, son dakikada yediği gol sonrasında liderlik şansını kaçırmış oldu. Sarı-kırmızılı takım puanını 30 yaptı ve 4. sıraya yükseldi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 29 puan oldu ve 9. sırada kaldı.

İŞTE MAÇIN GENİŞ ANLATIMI

1. dk: Karşılaşma İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Serhat'ın vuruşuyla başlıyor

5. dk: Büyükşehir Belediyespor atağında İskender ceza sahası içine topla girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

7. dk: Büyükşehir Belediyespor atağında Mahmut sol kanattan sağ kanata uzun oynadı ama savunmada Mustafa Sarp araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı.

9. dk: Galatasaray atağında Elano ceza sahası içinde savunmadan seken topu önünde buldu, bekletmeden kaleye sert vurdu ama top yandan az farkla auta çıktı.

15. dk: Galatasaray atağında Arda sağ kanattan korner çizgisine indi ama topu kontrol edemeyince auta çıktı.

19. dk: Galatasaray atağında Arda sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Hasagic çıkarak topun sahibi oldu.

22. dk: Galatasaray atağında Nonda ceza sahası dışından yerden kaleye şutunu vurdu ve top kaleci Hasagic'in kontrolünde auta çıktı.

26. dk: Galatasaray Nonda ile gole çok yaklaştı. Arda savunmanın arkasına doğru pasını attı, savunmanın arasından çıkan Nonda topla buluştu, kaleciyle karşı karşıya şutunu vurdu ve kaleci Hasagic son anda ayaklarıyla mutlak bir golü önledi.

30. dk: Galatasaray'da bu kez Kewell sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla tehlikeyi uzaklaştırdı.

33. dk: Galatasaray atağında Mehmet Topal ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama kaleci Hasagic zamanında çıkarak ceza yayı üzerinde topu uzaklaştırdı.

36. dk: Galatasaray atağında Uğur sağ kanattan arka direğe ortaladı, Kewell arka direkte bekletmeden şutunu vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

40. dk: Büyükşehir Belediyespor atağında Ekrem sol çaprazda topla buluştu, ceza sahası içine pasını attı ama top kaleci Leo Franco'da kaldı.

45. dk: Hakem Hüseyin Göçek ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.

46. dk: Galatasaray hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

48. dk: Galatasaray gole çok yaklaştı. Uğur sağ kanatta topla buluştu, altıpas önüne doğru ortaladı, Elano müsait pozisyonda yükseldi kafayı vurdu ve top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

51. dk: Galatasaray atağında Uğur sağ kanatta bekletmeden içeriye ortasını yaptı ama savunmada Rızvan son anda araya girerek topu taca gönderdi.

56. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Kewell'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Uğur sağ kanattan ortaladı Kewell ve kaleci Hasagic topa beraber yükseldi, Kewell önce davranarak kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

60. dk: Galatasaray atağında Elano sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

63. dk: Galatasaray atağında Elano ceza sahası içinde topla buluştu, kaleye sert vurdu ama top kaleci Hasagic'de kaldı.

66. dk: Büyükşehir Belediyespor atağında Hasan Ali ceza sahası içine atılan topa hareketlendi ayağını uzattı ama kaleci Leo Franco son anda çıkarak topu uzaklaştırdı.

68. dk: Büyükşehir Belediyespor atağında Serhat savunmanın arkasına pasını attı, Hasan Ali ceza sahası önünde bekletmeden aşırtma bir vuruş yaptı ve top üstten auta çıktı.

73. dk: Galatasaray gole çok yaklaştı. Keita sağ kanatta topla buluştu, Kewell'a pasını verdi Kewell ceza sahası içinde müsait pozisyonda kaleye şutunu vurdu ama top üstten auta çıktı.

78. dk: Galatasaray atağında Kewell ceza sahası içine atılan pasla topla buluştu ama savunma ayak koyarak Kewell'ın şut vurmasını engelledi.

83. dk: İstanbul Büyükşehir Belediyespor kaleye yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kullandı, Gökhan Süzen kaleye doğru ortaladı ve kaleci Leo Franco çıkarak topu yumrukla uzaklaştırdı.

85. dk: Büyükşehir Belediyespor atağında Efe sol kanattan ortaladı ceza sahası içinde yaşanan karambolde Metin Depe altıpas içinde topa vurmak istedi ama savunma son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

87. dk: Galatasaray atağında Mehmet Topal ileriye doğru uzun oynadı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

90. dk: 4. Hakem Hakan Ceylan maçın sonuna 4 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

 

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 21:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?