20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Çin'de artan trafik kazaları için ilginç kampanya

Volvo Car China, Çin’de otomobil ve yol güvenliği konusunda kamuoyu oluşturmak için ilginç bir kampanya yürütüyor. Yeni Volvo sahibi 300 müşteri ve partnerlerini güvenli sürücülük ve yol güvenliği dersleri almak üzere İsveç’in Göteborg şehrine davet eden firma, eğiteceği sürücülerin Çin’de Volvo adına otomobil ve yol güvenliği elçiliği yapmalarını bekliyor.

Çin’de yaşam standardıyla birlikte yükselen otomobil satışları sonucu trafik kazalarının önemide giderek artıyor. Çin Kamu Güvenliği Bakanlığı Trafik Dairesi verilerine göre, ülkede 2002 yılında gerçekleşen ölümlü kazaların yüzde 78.5’i trafikle ilgili olaylardı.
Çin’de otomobil ve yol güvenliği konusunda kamuoyu oluşturmayı amaçlayan Volvo Car China, ilginç bir kampanya başlattı. Yeni Volvo sahibi 300 müşteri ve partnerlerini güvenli sürücülük ve yol güvenliği dersleri almak üzere İsveç’in Göteborg şehrine davet etti. Göteborg’a gelecek Volvo sahipleri, şirketin otomobil güvenliği merkezini ziyaret edecek ve firmanın Torslanda tesislerinde pratik güvenli sürüş eğitimi alacaklar. Program ayrıca, ziyaretçilerin Volvo’nun otomobil ve yol güvenliği yaklaşımı ve Volvo otomobillerinde bulunan çeşitli güvenlik sistemleri hakkında bilgilendirilmelerini içeriyor.

16 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyada, Çin’de yelkencilik aktiviteleri ile ünlü Göteborg’un East-Indiaman bölgesini de ziyaret etme fırsatını bulacak Volvo müşterilerine Çin’li medya mensupları da eşlik edecekler.

GÖTEBORG-(İHA)
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2004 Cuma 11:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?