22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Çıplak filminden şok sahneler

Almanya’da ‘Nackt’ (Çıplak) adlı filmde, aralarında ‘Abdülhamid Düşerken’ filminde Şefik Bey’i canlandıran Mehmet Kurtuluş’un da bulunduğu çarpıcı sahneler, Bild Gazetesi’nde yer aldı.

Almanya’nın ödüllü sanatçılarının rol aldığı ‘Nackt’ (Çıplak) adlı filmi Sat 1 televizyonunda yayımlandı. Aralarında, ‘Abdülhamid Düşerken’ filminde İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin zabiti Şefik Bey’i canlandıran Mehmet Kurtuluş’un da bulunduğu Alexandra Maria Lara, Jörge Vögel ve Nina Hoss’un rol aldığı Doris Dörrie’nin ‘Çıplak’ (Nackt) filminin çarpıcı sahnelerini Bild Gazetesi de sayfalarına taşıdı.

Almanya’yı şoke eden görüntülerde, dört sanatçı gözleri bağlı halde birbirlerinin çıplak vücutlarına dokunuyor. Gözleri kapalı Mehmet Kurtuluş çırılçıplak bir şekilde Nina Hoss’a yavaşça dokunurken, Nina da elleri ile Kurtuluş’un vücudunu keşfediyor. ‘Der Untergang’ (Çöküş) filminde ırkçı lider Hitler’in sekreteri rolü ile Altın Kamera ödülü kazanan Alman sanatçı Alexandra Maria Lara ise rol arkadaşı Jörgen Vogel ile birbirlerine dokunuyor.

Duvara Karşı’da oynadı

En son Fatih Akın’ın ödüllü filmi ‘Duvara Karşı’da oynayan Mehmet Kurtuluş, 1972 Uşak doğumlu. Ailesiyle birlikte iki yaşındayken Almanya’ya göç eden Kurtuluş, daha ilk filminde, Selanik ve Lokarno festivalleri ile Almanya’nın Oscarları sayılan Adolf Grime’de en iyi erkek oyuncu seçilmişti.

Bild Gazetesi yayınladı

İşte ‘Nackt’ filminden bir sahne. Gözleri bağlı ve çırılçıplak olan Mehmet Kurtuluş ile Nina Hoss, karşılıklı olarak birbirlerinin vücutlarına dokunuyorlar.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2005 Salı 02:16:46
Güncelleme :21 Haziran 2005 Salı 17:21:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?