22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

’Clinton kısa sürede ölebelir’

Bill Clinton’ın gerçek sağlık sorunlarının kamuoyuna açıklanmadığı ve dünyaca popüler olan eski ABD Başkanı’nın kısa sürede ölebileceği iddia edildi.

İki ayrı ünlü doktor, yakın çevresine ‘benim için dua edin’ diyen Bill Clinton’ın son ameliyatı ile ilgili ciddi kuşkular ortaya attılar. UCLA’den Prof. Matthew Budoff, ‘Kanama gibi sorun olmadıysa, kalp operasyonundan sonra akciğerlerinde neden sıvı birikti?’ diye sordu. Prof. Budoff, sıvının alınması için ameliyata gerek bulunmadığını da savundu. New York’tan ünlü cerrah Bruce Nadler de, Clinton’ın akciğerlerinde başka bir sorun olabileceğini gündeme getirdi.

Bill Clinton’ı ‘ikinci kez Beyaz Saray’a seçtiren danışman’ olarak bilinen Dick Morris, ‘altı ayda on yıl yaşlandı. Bill hep sağlığıyla ilgili bilgileri gizli tuttu. Başkan Theodor Roosevelt de ölmeden önce böyleydi’ diye konuştu.

MONİCA’YA MİRAS

Mirasının büyük kısmını eşi Hillary ve kızı Chelsea’ye bırakan Bill Clinton’ın, vasiyetinde ufak değişiklikler yaptığı da ifade edildi. Buna göre, Clinton, eski Başkan George Bush ile birlikte gittiği Asya gezisi sırasında öyküsünden çok etkilendiği yaşlı bir adamın kendisine verdiği bronz bir nazarlığı Monica Lewinsky’ye bırakıyor.
HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 19 Mart 2005 Cumartesi 16:32:30
Güncelleme :19 Mart 2005 Cumartesi 16:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?