19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Çöp makinesi sonu oldu!

ŞANLIURFA’nın Viranşehir İlçesi’nde, ağabeyi ile çukurda çöp toplayan 13 yaşındaki Hüseyin Seyrek, bu sırada çöpleri ezen iş makinesinin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Olay, saat 15.00 sıralarında ilçe dışındaki Ceylanpınar Caddesi üzerinde bulunan çöplükte meydana geldi. İlköğretim okulu öğrencisi Hüseyin Seyrek, 17 yaşındaki ağabeyi Sedat ile birlikte atık kağıt ve teneke toplamak üzere çöplüğe gitti. İki kardeşten Hüseyin Seyrek, iddiaya göre bölgedeki çukura girerek atıklar arasında teneke ve demir parçalara toplamaya başladı. Bu sırada, çöplüğe gelen Viranşehir Belediyesi'ne ait Mustafa Eker yönetimindeki dozer çöpleri ezme işine başladı. Dozeri fark edemeyen Hüseyin Seyrek, çöplerle birlikte ezilip yaşamını yitirdi.

Sedat Seyrek bir süre sonra kardeşini göremeyince aramaya başladı. Bulamayınca da durum güvenlik güçlerine bildirildi. Çevrede yapılan tüm aramalara rağmen Hüseyin Seyrek'in izine rastlanmayınca, iş makineleriyle çöplerin doldurulduğu çukur kazıldı ve talihsiz öğrencinin ezilmiş cesedi çıkarıldı.

Hüseyin Seyrek'i çöplerle birlikte ezdiği gerekçesiyle dozer operatörü Mustafa Eker gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

..
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2010 Cumartesi 22:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?