29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Çöpten vahşet çıktı

Fatih’te bir lisenin önünde bulunan çöp konteynerında diz altından kesilmiş bir erkek bacağı bulundu.

Fatih’te topladığı metal atıkları satarak geçimini sağlayan Levent Topçu, Kocamustafapaşa Lisesinin önünde bulunan çöp konteynıeına baktığında büyük şok yaşadı. Rulo şeklinde sarılmış bir paket gören ve içerisinde metal olabileceğini düşünerek paketi açan Topçu kesik bir erkek bacağıyla karşılaştı. Topçu’nun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenen konteynırdan poşet ve ameliyat örtüsüne sarılmış vaziyette, diz altından kesilmiş bir erkek bacağı çıkartıldı. Bulunan bacağın cerrahi müdahaleyle kesilmiş olduğu ve yaşlı bir erkek şahsa ait olduğu belirlendi. Çöp konteynerında kesik bacağı bulan Topçu ‘Her zaman yaptığım gibi çöpü karıştırdım. Rulo şeklindeki paketi görünce metal çıkabilir diye açtım. Kesilmiş bacağı görünce hemen polise haber verdim. Bu şekilde nasıl atabiliyorlar, günahtır’ şeklinde konuşuyor.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelemesi tamamlanan bacak daha sonra Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2011 Cuma 15:10:33
Güncelleme :9 Aralık 2011 Cuma 15:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?