25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Cudi'ye ölüm yağıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Cudi Dağı'nda operasyon başlattı. Operasyonda teröristlerin kıskaca alındığı bildirildi.

Baharla birlikte operasyonları artıran Türk Silahlı Kuvvetleri, Cudi Dağı'nda harekata başladı. Operasyona çok sayıda profesyonel asker ve köy korucusu da katılıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK ile mücadele kapsamında operasyonları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Cudi dağında tespit edilen bir grup teröriste karşı Mehmetçikler, Cudi dağında geniş çaplı bir operasyon başlattı. Cudi Dağı'nın Derikan, Altındağ, ve Siyahkaya mevkilerinde başlatılan operasyonlar kapsamında tam teçhizatlı yüzlerce asker bölgeye sevk edildi.

Sevkıyat sırasında yoğun güvenlik önlemleri alınırken operasyona havadan kobra ve skorsky helikopterleri destek verdi. Teröristlerin saklandıkları bölgede kıskaca alındıkları belirtilirken, 23.Jandarma sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkış yapan kobra helikopterleri de teröristlerin üzerine bomba yağdırdı. Cudi dağında sürdürülen operasyonlara askerlerin yanı sıra çok sayıda korucuda katılıyor.

TANKLAR SINIR BÖLGELERİNE KAYDIRILDI

Şırnak dağlarında devam eden operasyonlar kapsamında, Irak sınırına tanklar yerleştirildi.

Şırnak'ta Cudi dağı, Kela Meme ve Besta bölgesine yapılan operasyonlar kapsamında Uludere, Andaç, Gülyazı bölgelerinde Kuzey Irak sınırına sıfır noktalara tank birlikleri yerleştirildiği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 14:49:46
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 21:56:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M. SALİH ÖZBEY IP: 78.177.86.xxx Tarih : 1.05.2010 01:35:51

YETER DÜŞÜN ,MEHMETÇIK’İN YAKASINDAN  !..

Varsa hesabınız   ? Zaten,Komuta kademesi   ile görüyorsunuz! Suçlu suçsuz demeden ,Ergenekon ,Balyoz, Kafes, diye uydurulan saçma sapan DARBE planları ile götürülüyor insanlar …HASDAL’A,SİLİVİRİ’YE abone oldu vatanseverler ! Cephede GENERAL kalmadı !..Bari, Cephedeki Mehmetçiğin yakasını. bırakın !...Morallerini bozmayın !Maksat ,Mehmetçiği küçük düşürmek mi ? Morali bozuk Asker savaşa bilir mi ? ŞEHİT Cenazeleri keyiflendiriyor mu sizleri ? Nedir her gün şok şok diye verilen bu uydurma haberler !.TSK ,
CUDİ’ yi kuşattı, SICAK TEMAS “ sağlandı !Ya da , SICAK ÇATIŞMALAR “ başladı diyip, sonuçsuz kalan , Operasyonların tantanası !Önce SICAK temas ne demektir öğrenin ! Böylesi  , “AF “ edilir gibi değil ! Maksat ,PKK’yı,Koskoca TÜRK ordusunun, yenemediğini göstermek mi ? Böylesi olur mu ? İşin garibi!
Bilerek ya da bilmeyerek, pek çok TV kanalı , alet oluyor !
Doğal olarak, Operasyon sonrası orta da PKK’lı LEŞ olmayınca da ,
Türk Milletinin,Mehmetçiğine olan güveni sarsılıyor ! Yapılmak istenen bu işte !
PKK olduğundan fazla güçlü gösteriliyor !
Böylece istenilen amacına da ulaşılıyor !.
25 yıldır oynan bu oyunla ve siyasilerin korkak davranmaları sonucu orta da !
PKK ,bölgede hem ASKERİ  Hem de SİYASİ güç haline geldi  !
Şimdi Nerede O siyasiler?Kimi emekliliğin sefasını sürüyor !Kimi de mezarında yatıyor: Olan yine fakir halka ve onun Kınalı kuzularına oluyor ! ŞEHİT verilmeyen gün olmuyor !Her gün bir ya da birkaç , eve, evlat, eş ,oğul ATEŞİ düşüyor !
Zamanında,Ellerinde ki yetkilerini kullanmayanlar bir gün olsun çıkıp milleten ÖZÜR dilediler mi ?
Şimdi ise iş biraz daha çığırından çıkmış, saflar iyi den iyiye belirlenmiştir !...
PKK’nın saffında olanların bir eli balda bir yağda , cüzdanlarını şişirirken !.....
Türk Milletinin SAFINDA olanlar nefesi, SİLİVRİ’DE aldıklarını görülüyor! Millete bu yapılanlar yetmiyor !.
 
FETOKULLİ tayfası ve DİKTACI Liboş takımı hep bir ağızdan;
ORDU, PKK’ ile baş edemiyor diye, sağda solda,Türk Ordusuna saldırıyorlar!
Maksat ,PKK ile Devletin aynı maya oturmasını sağlamak Aslında buna gerek yok !
AKP’li bakanlar, İMRALI’DA !Müsteşarlar K. IRAK’ DA görüşüyorlar Tabi buna mani olacak ne bir Genel kurmay başkanı var ! Ne engelleyen Bağımsız YARGI !.
Türk Ordusuna sövmek serbest !. Devlete sahip çıkanlar, mahkeme kapılarında sürüm sürüm süründürülüyor !..
Gerçekten YETER artık ! Milletin SABIR TAŞI çatlamak üzere ! Son günlerde ki Şehit Cenazelerinde ki ,10 binleri aşan, topluluklar bir gün Başınıza FENA halde bela olacak !
Hani hatırlatılmadı demeyin !...