18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Çukurca'da çatışma çıktı

Hakkari Çukurca'da üs bölgesine saldıran teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ağır yaralandı.

Çukurca ilçesi Gazi Tepe Askeri Üs Bölgesi'ne sabah saatlerinde terör örgütü PKK üyelerince havanlı ve uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bir uzman çavuş ağır yaralandı.

Yaralı asker, helikopter ile Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yoğun bakım ünitesinde tutulan askerin, hava muhalefeti nedeniyle Van'a sevk edilemediği belirtildi.

 Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren terörist gurubun etkisiz hale getirilmesi için de bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

AA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2012 Pazar 17:01:30
Güncelleme :25 Kasım 2012 Pazar 18:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şaban barutsuz * IP: 95.15.191.xxx Tarih : 25.11.2012 17:51:23

Bir valimiz bizim yavrulara saldıranları hoş görün mü demiş ! Nasıl-nasıl.. anlamadım, o saldıranlar valinin evlatları mıymış ?!.. Haa, gene anlamadım, bu vali bizim Cumhuriyet Devletimizde görevli bir kişimiymiş.. Çelişkiye bak yahu, peki bu kişi kimin adamıymış ?!... Yok yaa, bildik kişilerin adamı mıymış ?!.. Bu çatışmalarda İngilizler de onlara yardımcı olmuş mu ? Bak sen, başkalarıda mı varmış ! Bu bildik kişiler dediğiniz bizden yana mı, yoksa başkalarından yana mıymış ?!..Doğru mu söylüyorsunuz, hâlâ emperyalizm belası devam mı ediyor ! Gelişmelerden gene beni haberdar etmeye devam edin ! Yorumum büyük ve kalın-siyah yazılarla çıksın, emi !

* sağır-dilsiz-kör olan yorumcuya çocukları -kendileri hiçbir katgıda bulunmaksızın- sadece yazımında yardımcı olmuşlardır