19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Çukurova Derbisi böyle bitti!

'Çukorva Derbisi' olarak adlandırılan Adanaspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan yeni sezonun açılış maçında büyük olaylar çıktı.

Maç öncesi TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, her iki takımın kaptanına çiçek vererek başarılar dilerken, hafta içinde intihar eden eski Adana Demirspor Başkanı Bekir Çınar için de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Maç başladıktan kısa süre sonra taraftarlar arasında sözlü atışmalar yaşandı. Konuk seyirciler söktükleri koltukları Adanaspor taraftarlarına ve sahaya atmasının ardından olaylar bir anda büyüdü. Güvenlik güçleri tribünlere girerek taraftarlara biber gazı sıkıp, dağıtmaya çalıştı. Gazdan etkilenler baygınlık geçirirken, çıkan arbedede bazı taraftar ile güvenlik güçlerinin yaralandıkları görüldü. Yaralananlar saha içine getirilen 4 ambulansta müdahale edildi.

Tribündeki olaylar sahaya da yansıdı. Su molası sırasında Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova ile Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç arasında tartışma çıktı. Birbirlerinin üzerine yürüyen teknik adamlar, hakem Özgüç Türkalp tarafından tribüne gönderdi

.
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 13:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?