20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Cumhurbaşkanlığı: Acılar tekrarlanmalı

Cumhurbaşkanlığı Dışişleri Başdanışmanı ve Özel Kalem Müdürü Sermet Atacanlı, son günlerde yaşanan terör olaylarının son derece üzücü olduğunu belirtti.

Atacanlı, Çankaya Köşkü’nde düzenlediği basını bilgilendirme toplantısında, "Son günlerde terör olayları yaşanıyor. Kapatılan DEP’in 4 eski milletvekili tahliye edildi. Bunun yarattığı bir gündem var. Sayın Cumhurbaşkanı bu süreci nasıl değerlendiriyor?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Şüphesiz, son birkaç gün içinde ülkemizin bir bölgesinde yaşanmakta olan terör olayları son derece üzücü. Ne yazık ki bu olaylar sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız, devlet görevlilerimiz, askerlerimiz oldu. Bundan her Türk vatandaşı gibi Sayın Cumhurbaşkanımız da şüphesiz büyük üzüntü duymakta. Türkiye, terör konusunda geçtiğimiz 15 yıl içinde büyük acılar yaşadı. Temenni ediyoruz ki herkes bu yaşanan acılardan gereken dersi çıkarmıştır ve bundan sonra bu acıların daha büyük oranlarda tekrarlanmasını önlemek için de herkes kendisine düşen özeni gösterecektir."

ANKARA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2004 Cuma 17:13:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?