25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Dallas'ı aratmayacak hikaye

Nedim ve Nurcan Y. çifti ile onlarla birlikte yaşayan Zeynep T., zengin komşularından para koparmak için plan yaptı. Zeynep T.’nin aşk mesajı atarak tuzağa düşürdüğü zengin komşu K.K., buluşmada ‘fantezi olsun’ diye kadın iç çamaşırları giydi. Fotoğrafları çekilince, kıyamet koptu.

KISA yoldan zengin olma hayali kuran Nedim Y., bu amaçla zengin komşusu K.K.’ye tuzak kurdu. K.K.’nin kadın iç çamaşırlarıyla fotoğraflarını çekerek şantaj yapmaya kalkan Nedim Y., eşi Nurcan Y. ve Nedim Y.’nin nikahsız yaşadığı Zeynep T. tutuklandı.

‘Fantezi olur hayatım’

Her şey, Nedim ve Nurcan Y. ile Nedim Y.’nin nikahsız yaşadığı Zeynep T.’nin, zengin K.K.’den para sızdırmak için, 1980’li yıllarda Türkiye’de büyük ilgi ile izlenen ve entrikalarıyla ünlü ‘Dallas’ dizisini aratmayan bir plan yapmasıyla başladı. Plan doğrultusunda önce Zeynep T., K.K.’ye cep telefonundan aşk mesajları göndererek buluşma teklif etti. Buluşma yerine giden K.K.’ye, Zeynep T. “fantezi olsun” bahanesiyle kadın iç çamaşırları giydirdi. Kadın iç çamaşırlarını giyen mağdur K.K., Zeynep T. ile birlikte olmayı beklerken, odaya Nedim Y. ile eşi Nurcan Y. girdi.

Taksi parası verdiler

Koca bıçakla mağduru tehdit ederken, Zeynep T. de kadın iç çamaşırlarıyla yatakta bulunan K.K.’nin fotoğraflarını çekti.

K.K.’yi saatlerce rehin tutan üçlü, mağdurun çantasındaki bin 270 lirayı alıp, toplam değeri yüz bin lira olan dört ayrı senet ile bir boş senet imzalattı. Nedim Y., K.K.’yi ölümle tehdit ettikten sonra cebine 20 lira taksi parası koyup evine gönderdi. Olaydan sonra korktuğu için polise gitmeyen K.K., iki gün sonra Nedim Y.’nin arayarak para ve iki dairesini istemesi üzerine savcılığa başvurdu.

40 yıla kadar hapis

Savcılığın talimatıyla Nedim Y.’nin evini basan polis, suç konusu kırmızı kadın iç çamaşırları, senetler ve video görüntülerine el koydu.

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Ayhan Metin, 14 Mart tarihli iddianamesinde Nedim Y., Nurcan Y. ve Zeynep T. hakkında “Gasp, hürriyetten yoksun bırakma, tehdit” suçlamasıyla toplam 20 yıldan 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle Sincan Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı. Şüpheliler, 27 Nisan’da hâkim karşısına çıkacak.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 11:47:28
Güncelleme :18 Nisan 2010 Pazar 12:45:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kuddusi Kurt IP: 88.254.146.xxx Tarih : 18.04.2010 11:59:01

"Bu türbancılardan herşey beklenir" diyecektimki vaz geçtim. Çünkü hepsi saldırıya geçiyorlar insana. Selam olsun aydınlık insanlara.