29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Damat büyüdü ama...

Swiss Otel’de yaptığı düğünle gündeme gelen küçük damat İbrahim G., suç ortakları ile bu kez şeytani bir hırsızlıktan gözaltına alındı.

Suçlamaları reddedip mahkemeye “olay tarihinde tavuktan zehirlendik” diyen küçük damadın mahkemeye sunduğu rapor sahte çıktı

Hırsızlık ve kapkaçtan birçok sabıkası bulunan ve 2006 yılında Swiss Otel’de yaptığı düğünde gözaltına alınmasıyla gündeme gelen küçük damat İbrahim G. polisin karşısına yeni bir hırsızlık yöntemiyle çıktı. 33 hırsızlık suçundan sabıkalı İbrahim G. ile 91 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan sevgilisi Fatma Ö. Atatürk Havalimanı’ndan takip ettiği gurbetçilerin 80 bin TL’sini çalınca polis peşine düştü. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan zanlılar, emniyette mağdur kadın ile yüzleştirildi. Kadının kesin teşhisi üzerine raporla ilgili incelemelerine devam eden asayiş polisi raporu veren doktorun da ifadesini aldı.

Raporu aldıkları hastanenin kayıtlarını da inceleyen polis ekipleri İbrahim G. İle Fatma Ö’nün olay tarihi olan 29 Temmuz’dan bir gün sonra gittikleri doktordan bir gün öncesine rapor aldıkları ortaya çıktı. İki sevgiliye olay tarihine rapor veren doktor hakkında soruşturma başlatıldı. İlk etapta serbest kalan iki sevgili tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vatan
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2011 Salı 10:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?